Dongguan Joy Machinery Manufacturing Co.,Ltd.

Nyheder

Trinene bør præciseres i anvendelsen af penselsløs DC- motor
Slip tid: 2020-08-06 10:46:28  Hits: 3

DC-motor er en slags roterende motor, der kan omdanne DC-elektrisk energi til mekanisk energi (DC-motor) eller mekanisk energi til DC-elektrisk energi (DC-generator).Det er en slags motor, der kan realisere omdannelsen af DC-elektrisk energi og mekanisk energi.Vi bør være opmærksomme på de driftsmetoder og -trin, når vi anvender og kører, for at forhindre ukorrekt drift og påvirke brugseffekten.Hvilke grundlæggende punkter bør der tages hensyn til i ansøgningen?


1.Inden demontering kontrolleres den børsteløse DC-motors udseende og derefter trykluft til at blæse støvet af overfladen af den børsteløse DC-motor og tørre overfladens snavs af.


2.Selec&U35;116; arbejdspladsens valle-35; den børsteløse DC-motor er adskilt og rengører lokalitetens miljø.


3.Kendskab til konstruktionsegenskaberne og vedligeholdelsestekniske krav til børstess DC-motor.


Fire.Forbered specialværktøj og udstyr til demontering.


5.For yderligere at forstå defekterne ved betjening af jævnstrømsmotor kan inspektion og prøvning foretages inden demontering, hvis forholdene tillader det.Derfor indlæses den børsteløse DC-motor til forsøgsdrift, og temperatur, lyd, vibration og andre forhold i hver del af DC-børstens motor kontrolleres i detaljer, og spænding, strøm, hastighed osv. afprøves.Derefter frakobles lasten, og kontrollen uden belastning udføres henholdsvis.Strømmen uden belastning og tab uden belastning måles og registreres.


6.Afbryd strømforsyningen, fjern de eksterne ledninger af børsteløs DC motor og lav optegnelser.


7.Vælg en multimeter til prøvning af isolationsmodstand for jævnstrømsmotor uden pensel.For at sammenligne de værdier for isolationsmodstand, der blev målt under det sidste eftersyn, og vurdere udviklingen i isolering og isoleringsstatus for den børsteløse DC-motor, bør den isolationsmodstand, der måles ved forskellige temperaturer, omregnes til samme temperatur, normalt 75 8451;.


8.Når absorptiviteten er større end 1.33, betyder det, at isoleringen af børsteløs DC-motor ikke påvirkes af fugt, eller at fugtigheden ikke er alvorlig.Til sammenligning med tidligere data skal absorptiviteten, målt ved enhver temperatur, også omregnes til samme temperatur.


9.Efter at have undersøgt alle problemerne, håndtere de konstaterede problemer, samle dem helt og køre inspektionen.

Det anvendes hovedsagelig som DC-motor, elektrolyse


DC-generator er en maskine, der omdanner mekanisk energi til DC-elektrisk energi.Det anvendes hovedsagelig som DC-motor, elektrolyse, elektrooplasting, elektrisk smeltning, opladning og varmespænding for AC-generator.Selv om der er behov for direkte strøm på stedet, bruges kraftkorrektionselementer også til at konvertere vekselstrøm til direkte strøm, men fra nogle aspekter af funktionsdygtigheden kan vekselstrøm ikke fuldstændigt erstatte DC-generator.

3.jpg


Tidligere: Indflydelse på materialets ydeev...

Næste: Hvad er beskyttelsesforanstaltnin...